Eper, eper és még mindig eper…..

A hétvégén egy epres süteményt sütöttem, míly meglepő, így eperszezon tájékán. Anyák napjára készült.

Nagyon egyszerű, semmi más nem kell hozzá, csak egy piskóta, egy kis túró, tejszín, meg eper. 🙂

A hozzávalókat nem is részletezem, inkább csak az elkészítést.

  • sütöttem egy 8 tojásos kakaós piskótát, egy téglalap alakú tepsiben. Miután kihűlt, hosszában kettőbe vágtam.
  • ez után elkészítettem a krémet. 1 kg túróhoz adtam kb 15 deka porcukrot, és három dl felvert habtejszínt. Jól összekavartam, majd hozzáadtam kb fél kiló kis darabra vágott epret. Ezzel is jól összekavartam.
  • a krémmel megtöltöttem a piskótát, és a tetejére is azt kentem.
  • végül félbevágott eperszemekkel díszítettem.

Nagyon finom lett. 🙂 Jó étvágyat!

 

IMG_20160430_155626 IMG_20160430_155650 IMG_20160430_182938 IMG_20160430_182956 IMG_20160430_183027

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!