Van egy sütemény, a hólabda, amit mi mindig Húsvétkor sütöttünk. Szerintem eszünkbe sem volt, hogy azt télen kellene sütni. Ez is egyszerű, csak kicsit sokáig tart, mert pepecselni kell az összeállítással. De amúgy meg nagyon finom, és remek vendégváró sütemény.
Na ehhez a recepthez tenném hozzá, hogy ha van olyan bevált sütemény receptetek, amit már évek óra süttök, akkor nehogy újra keressetek rá, mondjuk az interneten. Ami már kipróbált, azt nem kell lecserélni. Ezt most csak azért mondom, mert anyukám gondolta, hogy majd beújít a recepttel. Igen ám, de ennél a receptnél a krém, hát hogy is fogalmazzak….nem volt túl szerencsés választás. Viszont feljavítottam, így már lehetett kenni. Tehát a tanulság: nem mindig az újdonság a jó…..
Hozzávalók:
Elkészítés:
Lehet egyébként sima, fehér piskótával is elkészíteni. Illetve ha nincs kedvünk a labdákat kenegetni, akkor úgy is lehet, hogy a krémbe is kavarunk kókuszt. Ezzel a kókuszos krémmel töltjük meg a piskótát belül és kívül is, az oldalára kókuszt szórunk, a tetejét pedig olvasztott csokoládéval burkoljuk be. Simán fel lehet így is szeletelni, s sokkal gyorsabban készen vagyunk. Így is nagyon finom.
Szeretettel: Kriszti